Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Szállítási feltételek

Házhozszállítás futárszolgálattal

Webáruházunkban megrendelt csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja házhoz belföldre munkanapokon 8-17 óra közötti időpontban.Amennyiben a csomag kézbesítése akadályba ütközik, a futár a megadott címenhagyott értesítő nyomtatványon tájékoztat az első kézbesítési kísérletről,valamint a rendelésben megadott telefonszámon egyeztet vevővel. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második és harmadik kiszállításikísérlet díjmentes. Az értesítő nyomtatványon szerepel a futár telefonszáma, a GLS központi ügyfélszolgálat telefonszáma, e-mail címe, melyen megbeszélhető egy újabb helyszín és időpont, ahol az adás-vétel lebonyolítható. Lehetőség szerint olyan címet adjon meg, ahol Ön, vagy munkatársa, ismerőse napközben elérhető!

Csomagátvétel

A csomag sértetlenségét átvételkor akézbesítő jelenlétében ellenőrizze. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelvesérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot.

Házhozszállítás

A megrendeléstől számított max. 3-5munkanapon belül.

Szállítási költségek előre fizetés esetén

0-20.000 Ft: 1500 Ft

20.001 Ft felett  ingyenes.

Csere- és visszavásárlási lehetőség

A termék visszaküldésének szállítási díja a vevőt terheli.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Webáruházunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással vagy bankkártyával kifizetett megrendelés esetében teljesít. 

Személyes átvétel Debrecenben

Az átvételkor a ruhák felpróbálására is van lehetőség.
Csomagátvétel:
4032 Debrecen, Mikszáth K. u 71. G ép. 1
Mikszáth - Martonfalvi sarok 

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 10:00 - 17:45
Szombat: 10:00 - 12:300*0