Adatvédelmi irányelvek

Tudjuk, hogy a rólad tárolt információ felhasználásának módja kritikus számodra, ezért először is szeretnénk megköszönni a bizalmadat.

Személyes adataid kezelése

Adataidat senkinek nem adjuk ki, és szigorúan bizalmasan kezeljük.
Ez alól kivételek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, melyek esetében adatközlés nélkül nem tud megvalósulni a vásárlási folyamat

Milyen információkat közöl rólad web böngésződ az oldal látogatása során?


Sütik

Amikor a weboldalt használod, a brfashion.hu egy, az adott oldalletöltéshez kapcsolódó sütit („session cookie”-t) állít be a böngésződben. Ezt a sütit bármikor törölheted a böngésződben található „sütik törlése” opcióval.
 A sütik segítenek abban, hogy a legjobb élményben részesülj a brfashion.hu oldal böngészése közben, és együttműködő partnereink segítségével mindig a legjobb, Neked tetsző ajánlatokkal találkozz a világhálón való szörfözés közben.

Naplózás

Minden alkalommal, amikor felkeresel egy weblapot, a számítógéped nagy mennyiségű információt küld a szervernek. A legtöbb szerver ezeknek az információknak egy részét naplófájlokban őrzi meg, melyek segítségével képet lehet alkotni arról, melyek a leglátogatottabb lapok, milyen külső weboldalakról érkeznek oda a legtöbbször, és hogy az olvasók milyen böngészőket használnak.
Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kizárólag statisztikák készítésére használjuk.

Milyen formában tarthatja a kapcsolatod Veled webshopunk?

A megadott e-mail címeden, elektronikus levél (e-mail) formájában. Minden levelünk (blogértesítő, cikksorozat vagy akció) alsó láblécében lehetőséged van leiratkozni, amennyiben így döntesz, mindössze két kattintás az egész: első kattintás után be kell írnod az emailcímed (amelyikre a levelet kaptad) és még egy klikk a leiratkozás gombra és már kész is.


Adatvédelmi Szabályzata

1. Általános

Az adatvédelem bizalom kérdése, mi pedig azt szeretnénk, hogy bízzon bennünk a személyes adatainak megfelelő védelmét illetően. Következésképpen,

Bara Tímea

székhely4032 Debrecen, Mikszáth K. u. 71. G/1

Adószám: 87972225-1-29

Nyilvántartási szám: 51028152

(a továbbiakban: Adatkezelő),

mindenkor kötelezettséget vállal az adatvédelmi jogszabályok betartására és folyamatosan tájékoztatja Önt az adatgyűjtés módjáról és az adatok felhasználásáról – a weboldalunkon

Személyes információk 

Személyes információk alatt bármely olyan tényszerű vagy személyes információ értendő, amely egy azonosított vagy azonosítható személyre vonatkozik. Ez magában foglalja az Ön nevét, telefonszámát, címét és valamennyi kapcsolódó adatot, amelyet megkapunk, amikor lead egy rendelést vagy ügyfélfiókot nyit. Nem tartalmaz statisztikai adatokat, amelyeket akkor gyűjtünk, amikor Ön ellátogat a weboldalunkra és amelyek nem kapcsolhatók közvetlenül Önhöz, mint egyénhez.

2. Naplófájlok

Amikor Ön megtekint egy oldalt a weboldalunkon vagy az alkalmazásunkban, automatikusan rögzítünk egy sor adatot és információt az úgynevezett „naplófájlokban”. A naplófájlok a következő információkat tartalmazhatják:

  • A látogatás dátuma és időpontja
  • A megtekintett oldal neve
  • A használt eszköz IP-címe
  • Eszközazonosítás (Google AdID, Apple IDFA)
  • Munkamenet-azonosító
  • A használt böngésző típusa és verziója
  • Operációs rendszer
  • Közvetítő/ajánló (a link, ahonnan hozzáfért az oldalhoz)

Ezekre a naplófájlokra az online áruházunk technikai elérhetőségéhez van szükség, és optimalizálni kell, hogyan jelenik meg az Ön által használt eszközön. A naplófájladatokat a hibák észleléséhez is használjuk, a potenciális veszélyek felismeréséhez és az online áruházunk megvédéséhez a rosszindulatú támadásoktól.

Az EU GDPR (az EU általános adatvédelmi rendeletének) 6 (1) b és 6 (1) c cikke,

3. Hogyan használja brfashion az adataimat?

Weboldalunk lehetővé teszi termékeink online megrendelését. A megrendelés (szerződés) végrehajtásához és a megrendelés leadásakor létrehozott szerződés teljesítéséhez a brfashion feldolgozza az általa gyűjtött személyes adatokat. Elmentjük az Ön kapcsolattartási adatit és egyéb személyes információit, amelyet közzétesz a számunkra a megrendelés leadásakor (beleértve a nevét, címét, e-mail címét, fizetési és visszaküldési információkat), hogy lehetővé tegye számunkra a megrendelése feldolgozását és az ügyfélfiókjának kezelését. Az EU GDPR (az EU általános adatvédelmi rendeletének) 6 (1) b cikke engedélyezi ezt a brfashion számára.

a. Saját fiók/ügyfélfiók

Online áruházunk használatakor Önnek lehetősége van egy jelszóval védett ügyfélfiók megnyitására, ahol bármikor hozzáférhet az elmentett adataihoz. Lehetősége van arra is, hogy megváltoztassa, módosítsa vagy törölje bármely adatot és kezelje azt, amihez a hozzájárulását adta. Amikor egy online ügyfélfiókot nyit, eltároljuk az Ön vezetéknevét, keresztnevét, kiszállítási címét, telefonszámát és e-mail címét. Ez az információ ahhoz szükséges, hogy Ön megrendeléseket adhasson le a brfashio nonline áruházában.

Az EU GDPR (az EU általános adatvédelmi rendeletének) 6 (1) b cikke engedélyezi ezt a brfashion számára.

b. A csalások megelőzése

Az adatok, amelyeket Ön megad a bonprix számára a megrendelése részeként, felhasználhatóak annak ellenőrzésére, hogy felmerült-e bármilyen szokatlan megrendelési tevékenység (pl. áruk nagy számának egyidejű megrendelése ugyanarra a címre, különböző ügyfélfiókok használatával). A brfashion-nek jogos érdeke fűződik az ilyen ellenőrzések végrehajtásához (pl. a fizetési veszteség elkerülése, személyazonosság-lopás megelőzése). Az adatok feldolgozása az EU GDPR (az EU általános adatvédelmi rendeletének) 6 (1) f cikkével összhangban történik.

c. Adatátvitel harmadik felek részére

A megrendelése feldolgozásának részeként számos különböző vállalkozóval dolgozunk együtt, akik a következő szolgáltatásokat nyújtják a számunkra:

II. Fizetési szolgáltatók

Számos opciót kínálunk a megrendelése kifizetéséhez . Lehetősége van utánvéttel és előre utalással fizetni.  Bármely fizetési módot választja a megrendelésének adatai átkerülnek az adott fizetési szolgáltatóhoz. Ezt az EU GDPR (az EU általános adatvédelmi rendeletének) 6 (1) b cikke szabályozza. szabályozza.

III. Szállítási célok

A megrendelése kiszállításához a brfashion a következő vállalattal működik együtt: Royal Futár Kft.  A rendelések kézbesítésének és a kiszállítsok frissítések engedélyéhez az alábbi adatokat továbbítjuk szállítmányozónk részére: vezetéknév, keresztnév, cím, e-mail cím, telefonszám. Ezt az EU GDPR (az EU általános adatvédelmi rendeletének) 6 (1) b cikke szabályozza.

b. Hírlevelek

Online áruházunk különféle területein Önnek lehetősége nyílik arra, hogy számos előnyben részesüljön a hírlevelünkre történő feliratkozás által. A hírlevélre feliratkozók rendszeres híreket kapnak a kedvezményekről, trendekről, akciókról, a különleges áruházon belüli promóciókról, valamint személyre szabott ajánlatokat. Feliratkozás után egy e-mailt küldünk, amelyben megkérjük Önt, hogy erősítse meg a feliratkozását. A feliratkozási folyamat csak azt követően válik teljessé, miután a megerősítő e-mailben küldött linket aktiválja (úgynevezett „kettős jóváhagyás”). A hírlevelünk optimalizálásához, illetve statisztikai célokra, rögzítjük, mikor és milyen gyakran kerül elolvasásra. Ez az információ pszeudonim, amikor összegyűjtik.

A brfashion  hírlevél küldése az Ön kifejezett hozzájárulása alapján történik, az EU GDPR (az EU általános adatvédelmi rendeletének) 6 (1) cikkével összhangban, a 7. cikkével összefüggésben.

Természetesen Ön bármikor leiratkozhat a hírlevelünkről a rendeles@brfashion.hu e-mail címre küldött e-mailben,  vagy az egyes hírlevelek végén található utasítások követésével. 

e. Kimaradás

Ha nem szeretné, hogy a személyes adatait marketing célokra használjuk, dolgozzuk fel vagy továbbítsuk, bármikor értesíthet erről bennünket, egy tájékoztató levél küldésével a következő címre: Bara Tímea, 4032 Debrecen, Mikszáth K. u. 71. G/1; vagy e-mailben a kövektező címen: rendeles@brfashion.hu

Azonban ez a kimaradás nem vonatkozik a megrendelése feldolgozásához szükséges adatokra. Miután megkaptuk az Ön kimaradási kérelmét, többé nem használjuk a szóban forgó adatokat a megrendelésének feldolgozásán kívüli más célokra, nem dolgozzuk fel és nem adjuk tovább.

5. Milyen adatokat gyűjt a brfashion a webáruházban?

Az Ön megrendelésének feldolgozásához szükséges adatokon felül információkat gyűjtönk az Ön vásárlási és böngészési viselkedésével kapcsolatban is, amikor felkeresi a weboldalunkat. Tudjon meg többet arról, hogyan gyűjtjük és dolgozzuk fel az adatokat, amikor a weboldalunkat vagy az alkalmazásunkat használja.

a. Sütik (cookie-k)

A sütik (cookie-k) kisméretű szöveges fájlok, amelyeket az Ön számítógépére, tabletjére vagy telefonjára töltenek le a weboldalak, amelyekre ellátogat. A sütiket széles körben használják a böngészési élmény felhasználóbarátabbá, hatékonyabbá és biztonságosabbá tételéhez. Sütiket használunk ahhoz, hogy nyomon kövessük, mi van az Ön kosarában, a legutóbb megtekintett tételek megjelenítéséhez, valamint, hogy releváns termékajánlásokat küldhessünk az Ön részére. A sütik segítenek abban, hogy weboldalunkat az Ön igényeihez igazítsuk, a böngészést pedig a lehető legkönnyebbé tegyük.

Weboldalunkon a következő típusú sütiket használjuk

Ezt az EU GDPR (az EU általános adatvédelmi rendeletének) 6 (1) f cikke szabályozza.

Ha nem szeretné, hogy a számítógépe sütiket tároljon, megváltoztathatja a böngészője beálításait, hogy egyetlen süti se kerüljön elmentésre a merevlemezén, valamint, hogy minden meglévő süti törlődjön

 

Kérjük, ne feledje: ha a sütiket nem engedélyezi az eszközén, a brfashion vásárlási élménye korlátozott lesz. Íme egy példa. Általában, ha egy tételt hozzáad a kosarához, a kiszolgálónk elolvassa a süti kódot és emlékszik arra, hogy hozzáadta a tételt. Következésképpen, ha letiltja a sütiket, a tétel eltűnik az Ön kosarából, amikor elhagyja a weboldalunkat. Javasoljuk, hogy engedélyezze a sütiket, hogy a weboldalunk által kínált összes funkciót használhassa.

II. Személyes ajánlások

Amikor a brfashion weboldalunkat böngészi, személyes ajánlásokkal találkozhat. Ezek az Ön vásárlási történetén alapulnak, beleértve az olyan tételeket vagy termékcsoportokat is, amelyeket böngészett, a kosarához adott vagy korábban megvásárolt

Ha nem szeretné, hogy a vásárlási előzményeit tároljuk vagy megjelenítsük az ajánlásokhoz, bármikor visszavonhatja az erre vonatkozó engedélyt jövőbeli hatállyal, a sütik böngészőjében történő tárolásának letiltásával. Ne feledje azonban, hogy ha a sütik teljesen le vannak tiltva, akkor nem tudja használni a honlapunk összes funkcióját.

c. Webes elemzés és harmadik fél újracélzás (retargeting)

A saját személyre szabási funkcióinkon kívül számos harmadik fél szolgáltatást is használunk weboldalunk tökéletesítéséhez, valamint a tartalmak testreszabásához vásárlóink érdeklődési köre szerint.

E szolgáltatások egyike az online retargeting (újracélzási) technológia. A technológia lehetővé teszi a számunkra, hogy olyan felhasználókat célozzunk meg, akik korábban ellátogattak a weboldalunkra online tartalom használatával partnereink weboldalain. A kutatás azt mutatja, hogy a személyre szabott, érdeklődésen alapuló hirdetések megjelenítése általában érdekesebb a felhasználók számára, mint a nem személyre szabott tartalmak. Az újracélzási hirdetések az Ön korábbi böngészési viselkedésén alapulnak. Az adatok teljes mértékben pszeudonim jellegűek és személyes adat nem kerül eltárolásra. Az újracélzási technológiát kizárólag az adatvédelmi jogszabályokkal összhangban használják.

Újracélzási politikánk az EU GDPR (az EU általános adatvédelmi rendeletének) 6 (1) f cikkén alapul.

Visszavonhatja a brfashion részére a webes elemzések és újracélzási technológiák használatára adott engedélyt a sütik böngészőjében való tárolásának letiltásával. Ne feledje azonban, hogy ha a sütik teljesen le vannak tiltva, akkor nem tudja használni a honlapunk összes funkcióját.

Az alábbiakban található az egyes partnerek felsorolása, akikkel jelenleg együtt dolgozunk:

 I. Google Analytics

Ez a weboldal a Google (Universal) Analytics-et használja, amely a Google Inc. (a továbbiakban: „Google”) internetes elemzési szolgáltatása. Az Analytics olyan módszereket alkalmaz, amelyek lehetővé teszik annak elemzését, hogy miként használta a weboldalunkat az úgynevezett „sütik” használatával, amelyek az Ön számítógépén tárolt szöveges fájlok. Az Ön weboldal használatáról a süti információt generál és többnyire egy USA-ban található Google szerver részére továbbítja, ahol a továbbiakban tárolják. Az IP-anonimizálási funkció aktiválásával ezen a weboldalon, az IP-cím rövidítésre kerül, az Európai Unió tagországain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban résztvevő más szerződő államokban, a későbbi továbbítása előtt. Csak kivételes esetekben kerül megküldésre a teljes IP-cím az USA-beli Google szerver részére hogy ott lerövidítsék. Az Ön böngészője által a Google Analytics keretén belül továbbított, anonimizált IP-cím nem kapcsolódik más Google-adatokhoz. A Google ezt az információt a weboldal Ön általi használatának értékelésére használja, illetve jelentések összeállításához a weboldalon végzett tevékenységekről, illetve a weboldal tulajdonosa részére nyújtandó további szolgáltatásokhoz a weboldal és az internet használatával kapcsolatosan.

Az egyes munkamenetek és kampányok egy bizonyos idő elteltével befejeződnek. Alapértelmezés szerint a munkamenetek 15 perces inaktivitás után fejeződnek be, a kampányok pedig 14 nap elteltével zárulnak le.

Egy kampány maximális határideje két év. A Google Szolgáltatási Feltételeiről bővebb információt itt találhat:

https://www.google.com/analytics/terms/

A böngészője beállításainak módosításával megakadályozhatja a cookie-k tárolását. Ne feledje azonban, hogy ha a sütik teljesen le vannak tiltva, akkor nem tudja használni a honlapunk összes funkcióját. Ki is maradhat a süti-alapú adatokból vagy a korábbi böngészési viselkedésen alapuló adatokból (az IP-címét is beleértve), amelyet a Google gyűjt vagy továbbít a kimaradó bővítmény letöltésével és telepítésével. Használja az alábbi linket: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

A Google Analytics-et olyan adatok értékelésére is használjuk, amelyeket az AdWords-ből, a DoubleClick és a Google marketing tulajdonságokból kapunk, kizárólag statisztikai célokra. Ha szeretné ellenőrizni, hogy a Google hogyan használja az adatokat vagy deaktiválja ezt a funkciót, kérjük, látogasson el a következő linkre: https://adssettings.google.com/.

A személyes adatait csak az értékelések közzétételéhez használjuk fel és tároljuk, az értékelésekkel kapcsolatos feltételeinkkel összhangban A személyes adatok feldolgozásának jogalapját az EU DSGVO 6 (1) b cikke képezi.

 

10.  Biztonság

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy megtegyük a megfelelő technikai és szervezeti intézkedéseket az Ön személyes adatainak védelme érdekében a véletlenszerű vagy jogosulatlan törléssel, módosítással vagy elvesztéssel szemben, illetve a jogosulatlan vagy jogellenes feldolgozással vagy hozzáféréssel szemben..

11.  Az adatok megőrzésének időtartama

A személyes adatokat a brfashion csak addig őrizheti meg, amíg a brfashionnek k olyan jogos érdeke fűződik az adatokhoz, amely nem haladja meg az egyén magánélethez való jogait. Az olyan esetekben, ahol a brfashion érdeke nem haladja meg a személyes információk tárolásának megszüntetését, az adatok akkor is megtarthatók, ha azt törvény írja elő (pl. kereskedelmi törvény vagy adóügyi törvény). Az ilyen esetekben az adatok felhasználása kizárólag a jogi követelmények teljesítéséhez történhet és más módon nem lehetséges a hozzájuk történő hozzáférés.

12.  Az Ön, mint Adatalany jogai

Joga van tudni, hogy feldolgoztuk a személyes adatait. Ön arra is jogosult, hogy arra kérjen bennünket, töröljük valamennyi személyes adatát, amelyet korábban tároltunk, mindaddig, amíg nincs olyan jogszabály hatályban, amely ezt megakadályozná. Tiltakozhat a személyes információinak általunk történő feldolgozása ellen, ha olyan jogos érdeke áll fen, amelyet nem ellensúlyoz a mi, személyes adatainak feldolgozásához fűződő érdekünk. Ön azt is jogosult kérni, hogy az általunk nyilvántartott bármely pontatlan/hiányos személyes adatát javítsuk ki. Ön kérheti, hogy adjuk át az Ön hozzájárulásával vagy egy szerződés teljesítéséhez szükséges folyamat részeként gyűjtött adatokat adjuk át Ön vagy egy Ön által megnevezett harmadik fél részére (adatok hordozhatóságához való jog). Mindaddig, amíg az Ön hozzájárulásával gyűjtött adatokat dolgozunk fel, Ön bármikor jogosult az engedélyének visszavonására. Az engedély visszavonása nem teszi érvénytelenné a beleegyezésével kaptt adatok korábbi feldolgozását. Felveheti velünk a kapcsolatot a jogait illetően levélben  a következő címen:  Bara Tímea 4032 Debrecen, Mikszáth K. u. 71. G/1; vagy e-mailben a következő címen: rendeles@brfashion.hu. Ha úgy véli, hogy az adatait engedély nélkül dolgoztuk fel, panaszt nyújthat be az illetékes felügyeleti hatóságnál:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság; Szilágyi Erzsébet fasor 22/C, H-1125 Budapest, Tel. +36 1 3911 400, e-mail: peterfalvi.attila@naih.hu, Weboldal: http://www.naih.hu/

13.  Elérhetőség

A „Kapcsolat menüpontban különböző módon tud kapcsolatba lépni velünk. Ön  telefonon, levélben vagy e-mailben is felkereshet bennünke.  

A személyes adatai feldolgozásának jogalapját az EU GDPR 6 (1) f cikke képezi.

14.  Adatkezelő

 

Bara Tímea

4032 Debrecen, Mikszáth K. u. 71 G/1

Adószám: 87972225-1-29

Nyilvántartási szám: 51028152

 Nyilatkozat

A weboldal böngészésével a fenti irányelveket elfogadottnak tekintetted.